Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Людству загрожує нова невиліковна хвороба
 
28-12-2015, 04:44  Медицина

Людству загрожує нова невиліковна хвороба

 
Людству загрожує нова невиліковна хвороба

Саллі Девіс (Dame Sally Davies), одна з чотирьох головних лікарів Великобританії, побоюється, що у найближчому майбутньому лікувати гонорею стане неможливо. Всім британським лікарям було відправлено листа з рекомендаціями призначати необхідне комплексне лікування пацієнтам, що страждають цим захворюванням.

Гонорея - це хвороба, що передається статевим шляхом, викликається мікроорганізмом Neisseria gonorrhoeae. Щорічно в Сполучених Штатах реєструється близько 820 000 нових випадків захворювання.

Збудником гонореї є гонокок Neisseria gonorrhoeae. У березні з'явилася інформація про появу штаму Neisseria gonorrhoeae, стійкого до азитроміцину, який, як правило, призначається для лікування гонореї разом з цефтріаксоном. Цефріаксон вводиться за допомогою ін'єкцій, а азитроміцин приймають у формі таблеток.

Нещодавно в країні було зафіксовано спалах супергонореі. Фахівці припускають, що причиною цього могло стати те, що багато лікарів призначали своїм пацієнтам не два антибіотика, а один. Це істотно спрощує розвиток у штаму гонокока стійкості до лікарських препаратів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!