Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Комунальний томограф у Житомирі має запрацювати до 10 червня
 
28-05-2016, 21:17  Медицина

Комунальний томограф у Житомирі має запрацювати до 10 червня

 
Комунальний томограф у Житомирі має запрацювати до 10 червня

Комунальний томограф, встановлений у Житомирській обласній лікарні, має запрацювати на початку червня. Про це заявляє голова обласної ради Анжеліка Лабунська.

Вона зазначила, що з самого початку історія придбання МРТ викликала багато запитань, але сьогодні вже практично на всі з них є відповіді. Зокрема, найближчим часом апарат буде розблоковано, а все, що треба було зробити тут, на місці, вже готове.

«Є офіційний лист фірми-постачальника, в якому чорним по білому написано, що виконувати дослідження на апараті в даний час неможливо, оскільки він заблокований фірмою-виробником. Для розблокування і контролю працездатності апарату прибудуть інженери. Код розблокування буде надано заводом-виготовлювачем, згідно з його інформацією, до 31 травня 2016 року », - зазначила голова облради.

Також вона повідомила, що механізм перерахування коштів за МРТ нарешті погоджений.

«Я думаю, що ми запросимо всю громадськість і журналістів. Можливо, встигнемо до Дня захисту дітей 1 червня, але точно до 10 червня МРТ буде працювати », - зазначила Анжеліка Лабунська.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!