Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Жителі обласного центру оцінюватимуть роботу лікарів за допомогою SMS
 
14-07-2017, 12:56  Медицина

Жителі обласного центру оцінюватимуть роботу лікарів за допомогою SMS

 
Жителі обласного центру оцінюватимуть роботу лікарів за допомогою SMS

У Житомирі розпочався пілотний проект з оцінки рівня надання послуг лікарями. До опитування вже приєдналося понад 50 жителів міста. Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

Пацієнти амбулаторії загальної практики сімейної медицини (вул. Корольова, 46) і центральної міської поліклініки №2 (площа Польова, 2) можуть оцінити роботу лікарів відправивши SMS на короткий номер 8668 з текстом оцінки, за допомогою короткого URL або відсканувавши QR-код.

«Медицина в багатьох аспектах залежить від обслуговування пацієнтів. Без застосування якісного сервісу сучасну медицину не збудувати. Ми можемо інвестувати в обладнання, але необхідно багато працювати з персоналом і сервісом надання медичних послуг », - пояснює Матвій Хренов, заступник Житомирського міського голови.

Також заступник мера додав, що лікарі, які наберуть найбільше позитивних відгуків від пацієнтів, отримають премію в кінці року. Дію пілотного проекту планують розширити на всі комунальні медичні установи Житомира.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!