Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Інформаційні технології» - найпопулярніша спеціальність в абітурієнтів житомирських ВНЗ
 
14-08-2010, 17:29  Наука

«Інформаційні технології» - найпопулярніша спеціальність в абітурієнтів житомирських ВНЗ

 
Інформаційні технології, економіка і психологія - такі спеціальності користувалися найбільшою популярністю цього літа у абітурієнтів житомирських ВНЗ.

«Інформаційні технології» - найпопулярніша спеціальність в абітурієнтів житомирських ВНЗ



Саме про це свідчить кількість заяв, поданих до навчальних закладів Житомира.

Олександр Музика, декан соціально-психологічного факультету університету ім. Івана Франка, третього призера цього своєрідного рейтингу, не приховує - результат приємний.

- Я не думаю, що всі ці студенти будуть намагатися залишитися саме на нашому факультеті. Я знаю, що вже кілька людей забрали свої заяви, очевидно, де пройшли на державні місця в інших ВНЗ. Але те, що така тенденція існує і 1034 заяви подано саме на наш факультет, це мене радує - зауважив Олександр Музика.

Тим часом, найбільшим попитом на ринку праці продовжують користуватися переважно робочі професії. Найбільш затребувані - водій, швачка, слюсар, кухар, токар, електрогазозварник. Є попит на менеджерів з високим рівнем кваліфікації, а також економістів і бухгалтерів з великим досвідом роботи.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!