Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі сотня студентів вишикувалася в тризуб
 
6-12-2011, 21:14  Свято

У Житомирі сотня студентів вишикувалася в тризуб

 
Сьогодні, 6 грудня соціально-психологічний факультет Житомирського державного університету ім. І. Франка провів «чоловічий" флешмоб ", присвячений Дню збройних сил України.

'У



Студенти вишикувалися на майданчику, перед корпусом ЖДУ, у формі малого герба України і кілька разів прокричали «Слава Україні».

Спочатку планувалося, що стояти будуть тільки хлопці, але потім через брак людей представниць жіночої статі запросили брати участь також. І вони прийшли, деякі навіть у військовій формі - вони є також студентками військової кафедри ЖВІНАУ, таких 13 осіб. Серед учасників «флешмобу» були й викладачі.

Як повідомив «Журналу Житомира» декан соціально-психологічного факультету Олександр Музика - він уже й сам не пам'ятає, у кого виникла така ідея, просто зібралися і організували. Декан та студенти свою акцію називають "флешмоб".


- Такий «флешмоб» в якійсь мірі пробуджує патріотизм, гордість за свою Україну, за свою славну історію. Таким чином, ми починаємо святкувати День збройних сил України в новому форматі.

Студенти в цій акції брали участь із задоволенням. Варто зазначити, що соціально-психологічний факультет вже завів моду на проведення нестандартних заходів. Нещодавно тут же студенти дружно танцювали танець Якова.

Сергій Харчук, Журнал Житомира
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!