Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Одинадцять тисяч школярів Житомирщини візьмуть участь у ЗНО
 
11-05-2012, 08:23  Наука

Одинадцять тисяч школярів Житомирщини візьмуть участь у ЗНО

 
В цьому році в Житомирській області для участі у ЗНО зареєструвалися 11 053 учасники.

'Одинадцять



Серед них в незалежному оцінюванні візьмуть участь 13 абітурієнтів з місць позбавлення волі.


Про це повідомляє прес-служба Житомирського облвиконкому.


В оцінюванні знань на 34 пунктах тестування, розташованих в Житомирі, Новоград-Волинському, Коростені, Бердичеві, Овручі, Олевську, будуть задіяні близько 3 тисяч педагогічних працівників.


За словами начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Олександр Пастовенського, у зв'язку з проведенням Євро 2012 тестування розпочнеться раніше, ніж в минулому році, і буде проходити з 15 травня по 7 червня.


Для проходження тестування абітурієнти могли вибирати чотири предмети. Найбільша кількість учасників ЗНО виявили бажання здавати тест з української мови та літератури, історії України, математики та біології. Вперше буде проводитися ЗНО з всесвітньої історії, для участі в якому зареєструвалися 369 людей.


В поточному році вперше на тестуванні будуть присутні, крім громадських спостерігачів, державні інспектори - члени приймальних комісій вищих навчальних закладів.


Як повідомив Олександр Пастовенський, в минулому році під час тестування було зареєстровано 50 випадків використання мобільних телефонів. Для запобігання подібних ситуацій, як і раніше, будуть використовуватися металошукачі.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!