Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Міністр освіти та науки України Лілія Гриневич поспілкувалася з педагогами у Житомирі
 
3-06-2016, 10:18  Наука

Міністр освіти та науки України Лілія Гриневич поспілкувалася з педагогами у Житомирі

 
Міністр освіти та науки України Лілія Гриневич поспілкувалася з педагогами у Житомирі

Міністр освіти та науки України Лілія Гриневич під час візиту в Житомир поспілкувалася з педагогами міста і поділилася перспективами розвитку цих сфер в країні і області.

Зустріч відбулася в міській раді за участю міського голови Сергія Сухомлина.

«У бюджеті на 2017 рік ми закладемо зовсім інші соціальні стандарти. Учитель повинен отримувати стільки, щоб не думати про інших додаткових підробітки », - підкреслила Лілія Гриневич.

Також вона зазначила, що в даний час Міністерство освіти і науки України працює над Концепцією нової української школи: «Ця Концепція повинна створитися один раз і назавжди. Ми не можемо вчити дітей так, як 20 років тому. Сьогодення - це час нових технологій, тому і вчити ми повинні по-новому ».

Також Лілія Гриневич розповіла про підручники для шкіл і зазначила, що підручники вибирають вчителі голосуванням - якщо книга набрала 2 тис. Голосів, то стверджують саме її.

«Зараз знання легко шукаються і тому 12-й рік навчання нам абсолютно не потрібен - це зайвий рік, діти можуть провести з більшою користю», - зазначила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час зустрічі.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!