Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Випускники шкіл на Житомирщині все гірше здають ЗНО
 
15-10-2016, 01:58  Наука

Випускники шкіл на Житомирщині все гірше здають ЗНО

 
Випускники шкіл на Житомирщині все гірше здають ЗНО

Випускники шкіл на Житомирщині з кожним роком гірше здають ЗНО. З відповідною заявою на колегії обласного управління освіти виступив директор Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Геннадій Кузьменко.

За словами Кузьменка за останні чотири роки результати ЗНО по Житомирській області поступово скотилися від показників вище середнього, до нижче середнього загальнодержавного стандарту.

Можливою причиною такого невтішного результату фахівці називають значний розрив у якості надання освітніх послуг між містом та селом. Цей розрив значно більший навіть у порівнянні з Вінницькою та Хмельницькою областями, які входять до нашого регіонального центру.

В обласному управлінні освіти ситуацію пояснюють недостатнім рівнем організації роботи з учнями поза межами програми, а також постійними змінами процедури тестування та обіцяють працювати над помилками, аби виправити ситуацію на краще.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!