Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Річки виходять з берегів.
 
6-03-2010, 16:28  Погода

Річки виходять з берегів.

 
Річки виходять з берегів.

Річки виходять з берегів.


Вчора на українській ділянці Дунаю, біля Вилкове, спостерігалося утримання рівня води на позначках 150-160 см над нулем поста з виходом води на знижені незаселені ділянки міста.

На 08:00 рівень води становив 160 см над нулем поста. (Нуль посту - умовна горизонтальна площина порівняння, яка приймається за нуль відліку при вимірюванні рівня води на гідрологічному посту - прим. ред.).

6-8 березня на окремих ділянках річок Стир, Горинь та Случ у межах Рівненської та Житомирської областей очікується подальше ослаблення льодового покриву, можливі розтин льоду і льодохід. При формуванні заторів льоду ймовірний підйом рівня води на Горині біля села Дубровиці на 0,3-0,8 м, на Случі, на ділянці Новоград-Волинський, Сарни на 0,5-1,5 м над поточними з досягненням небезпечних відміток підтоплення ряду населених пунктів у Сарненському районі Рівненської області, повідомив начальник прес-служби МНС Ігор Кроль.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!