Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мерське крісло: екс-губернатора Юрія Павленка посилають до Житомира взяти реванш?
 
8-08-2010, 15:21  Політика

Мерське крісло: екс-губернатора Юрія Павленка посилають до Житомира взяти реванш?

 
Як стверджують обізнані люди, найвідоміший в українській політиці "кіндер-сюрприз" сучасності і «помаранчевий» екс-губернатор Житомирської області Юрій Павленко має намір випробувати політичного щастя в боротьбі за крісло мера Житомира.

Мерське крісло: екс-губернатора Юрія Павленка посилають до Житомира взяти реванш?


Якщо врахувати, що зовсім недавно Юрія Олексійовича кинули закрити пролом у керівництві Житомирської обласної організації «Наша Україна», це припущення не здається абсурдним.

Юрій Олексійович на минулих парламентських виборах, перебуваючи в керівництві партії Ющенка, примудрився програти, після чого зі спокійною совістю написав заяву про свою відставку з поста губернатора.

Сміємо припустити, що Юрія Олексійовича замучила партійна совість, і ночами в кошмарних снах він бачить нереконструйованний центральний стадіон в Житомирі, дешевий хліб для пенсіонерів обласного центру, і ще безліч славних, але не здійснених добрих справ. А може, Юрія Олексійовича полонила провінційна простота життя в Житомирі і він, нарешті, знайшов підходящий будинок для своєї родини і вирішив перебратися подалі від столичного шуму?

Хоча, навряд чи .... Від центру Києва до житомирської мерії години півтори їзди на хорошій машині, а Павленко вже ніби як звик мотатися з Києва до Житомира ... Правда, проживання такого мера в готелі (а раптом втомиться за день?) й оплата бензину може дорого коштувати міській скарбниці. З урахуванням хронічного браку грошей у бюджеті, багато хто сумнівається: чи по кишені Житомиру такий мер?

Мерське крісло: екс-губернатора Юрія Павленка посилають до Житомира взяти реванш?



На фото: Юрій Павленко може і уміє багато чого, наприклад, кататися на ковзанах

ФОТО Лариси Бекета
За матеріалами Житомир info.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!