Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Сильна Україна» проводить у Житомирі праймеріз. Вперше.
 
10-08-2010, 17:38  Політика

«Сильна Україна» проводить у Житомирі праймеріз. Вперше.

 
У центрі Житомира "Сильна Україна» пропонує жителям міста визначити долю списку кандидатів у депутати, іншими словами, визначити найдостойніших з гідних.

«Сильна Україна» проводить у Житомирі праймеріз. Вперше.



Як сказав журналістам керівник цієї політичної сили в Житомирській області Ярослав Долгіх, з сьогоднішнього дня в 6 територіальних одиницях Житомирської області і по всій Україні протягом 20 днів до 1 вересня проходить акція - «Народний праймеріз».

- Тігіпко у своїй програмі напередодні виборів говорив про необхідність відкриття партійних списків. «Сильна Україна» не є парламентською партією і ми не змогли домогтися зміни в законі про місцеві вибори, але в такий спосіб ми відкриваємо свої списки.

Будь-яка людина в населених пунктах, де проходить народний праймеріз, може віддати свій голос за того чи іншого кандидата.

Це десятка людей, які у виборах будуть кандидатами в депутати Житомирської міськради, можливо, хтось піде в обласну раду по мажоритарному округу, хтось побажає балотуватися на посаду мера Житомира ...

«Сильна Україна» проводить у Житомирі праймеріз. Вперше.



Ми хочемо почути думку жителів міста з приводу наших кандидатів. Визначити не внутрішньопартійний рейтинг, а народний. Ці люди самі захотіли спробувати себе на виборах, - сказав Долгіх.

За матеріалами Житомир info.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!