Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Цигани - головні помічники тамади
 
5-01-2012, 08:41  Свято

Цигани - головні помічники тамади

 
Нудьгуючі обличчя гостей - це не для вас? Ви хочете, щоб усі навколо раділи разом з вами? Яке весілля без циган?

'Цигани


Це мандрівний народ, що живе у всіх країнах світу. І незалежно від місця проживання, це веселі і талановиті люди, об'єднані багатовіковими традиціями і звичаями. Вони історично не працювали, але завжди влаштовували надзвичайно яскраві свята. Цигани в весіллях знають толк. Адже для кожного представника цього яскравого народу весілля - це найважливіше свято. Гостей запрошують сотнями, тому кожен житель буває на цьому заході в році до декількох разів. А в проміжках - згадує про минулі свята, ділячись зі знайомими враженнями і смакуючи деталі. Так що цигани такі ж знавці у весіллях, як французи - у вині та сирах, а японці - в каліграфії і суші.

Обов'язково запросіть на весілля цей галасливий і веселий ансамбль. Вони створять надзвичайний теплий настрій. Це неодмінно будуть зірки вечора.

Зачаровують зворушливі пісні та запальні танці, що кличуть у танок, запалюють гостей. Традиційні яскраві вбрання та аксесуари притягують погляд. Повірте, це будуть найяскравіші номери вашого свята.

Старовинний романс «Очі чорні» чи російські народні величальні пісні у виконанні циган викличуть захоплення у всіх присутніх. Жива музика і повна відсутність фонограми подарують радісні хвилини захоплення прекрасними голосами.

Запрошення ансамблю - це недорога послуга, і її можуть дозволити собі люди середнього достатку. За скромну плату вони, діючи злагоджено з ведучим на ювілеї чи весіллі, привнесуть веселощі, пристрасть і яскравість.

Цигани приїдуть на ваше свято незалежно від віддаленості торжества. Ви вирішили гуляти за містом, на теплоході або навіть за кордоном? Відстань - не проблема для мандрівного народу.

Програма їхнього виступу розрахована зазвичай на півгодини. Використовуючи їх таланти в першій половині вечора, ви розворушите гостей, допоможете їм розслабитися і з легкістю витягнете всіх танцювати.

А фотосесія з яскравими чорнобровими артистами стане відмінним прикрасою весільного альбому на довгі роки. Розігравши з тамадою раптову появу виконавців на святі, ви влаштуєте чудовий сюрприз всім гостям.

Виконавши свої номери, цигани також ефектно покинуть застілля, але позитивні емоції та посмішки, які вони викликали своїм артистизмом та енергетикою, ще довго будуть головною темою вечора.

Подаруйте гостям радісне свято і відмінний настрій!
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!