Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі знайшли ідеальну сім'ю: 80 осіб, 4 покоління і жодного розлучення
 
23-05-2012, 13:01  Суспільство

У Житомирі знайшли ідеальну сім'ю: 80 осіб, 4 покоління і жодного розлучення

 
Житомирську сімейну пару Михайла і Лідію Моргун можна сміливо назвати засновниками династії, в якій не знають, що таке розлучення. Вони одружені вже 63 роки, в їхній родині вісімдесят людей (!) - десять дітей, 40 онуків і 29 правнуків. І в цьому багатолюдному сімействі не було жодного розлучення!

У Житомирі знайшли ідеальну сім'ю: 80 осіб, 4 покоління і жодного розлучення



І це всупереч статистиці, за якою в Житомирі розлучаються 70% пар. Навпаки - вони запевняють, що щасливі.
- Однозначно щасливі - запевнили Лідія Петрівна і Михайло Михайлович. - Думка про розлучення не відвідувала ніколи за всі 63 роки. У нас же одне серце, одна любов. Були, звичайно, проблеми, важкі часи, але все можна пережити і залишитися разом. У нашій родині, серед дітей і онуків теж не було жодного розлучення, ми дуже раді цьому і думаємо, що саме так і повинно бути. Нехай Бог вас благословить. Просіть у нього щастя.
Саме цю подружню пару - Михайла та Лідію, нагородили 19 травня під час загальноміського свята «Щаслива родина» в номінації «Золоте весілля». Хоча подружжя Моргун вже відсвяткували унікальне "діамантове весілля".

Анна Лаврентюк
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!