Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Лауреати «Премії Дарвіна 2009»
 
26-02-2010, 17:21  Суспільство / Технології / Випадки / Історія

Лауреати «Премії Дарвіна 2009»

 
Виділяють три умови, необхідні для розвитку видів:

- Особи того або іншого різновиду повинні істотно відрізнятися один від одного. Наприклад, деякі люди вище ростом, ніж інші.
- Повинен бути присутнім зовнішній фактор, що впливає на зміну характерних рис. Якщо люди живуть серед дерев, і високі люди б'ються головами по гілкам частіше, ніж їх більш короткі товариші, таким чином низькі люди будуть мати перевагу у виживанні в такому ареалі проживання.
- І, по-третє, відмінна риса повинна бути спадковою, тобто у невисоких людей повинні народжуватися невисокі діти. Тобто в нашому прикладі природним відбором будуть заохочуватися низькі люди.

'Лауреати

Сміх

"Не можна соромитися сміху, коли невдача торкається інших. Адже сміх і гумор, нехай і чорний, являються унікальними якостями людського розуму, відрізняючи людину від інших істот", - закликає Норткатт. І особисто я з нею повністю згоден.

Правила

1. Репродукція. Претендент не повинен мати здібності до відтворення - мертвий або безплідний.
2. Перевага. Повинно бути виявлено абсолютно неправильне використання логіки.
3. Самовідбір. Ліричні герої оповідань повинні приймати рішення самостійно і діяти виключно по своїй волі.
4. Зрілість. Номінант зобов'язаний перебувати у віці, в якому люди здатні мислити адекватно.
5. Правдивість. Випадок повинен бути достовірним.

Премія Дарвіна не має ніякого майнового цензу і не може бути виражена в будь-якому грошовому еквіваленті. Премія Дарвіна - визнання громадськістю неоціненного вкладу, внесеного в генофонд людства за допомогою вилучення своїх генів. Лауреати визначаються шляхом голосування на офіційному сайті.

Як завжди на початку року американці називають лауреатів цієї трагікомічної премії, якої удостоюють посмертно за найбезглуздіший відхід з життя. Ними стають люди, які не залишили потомства і «що внесли величезний внесок у генофонд людства, позбавивши його від власних генів». Еволюційний сенс тут простий: у боротьбі за виживання кожне наступне покоління має бути розумніше за попереднє. Тому чим менше серед нас залишиться дурнів, тим і краще для нас.


1 місце

'Лауреати

Сімейна пара з міста Дінон (Бельгія), яка намагалася підірвати банкомат, вбудований в будівлю філії одного з місцевих банків. Але вони «переборщили» з динамітом, і на них звалилася стіна. Чоловіка поліція знайшла відразу, він лежав із розбитою головою і незабаром помер. А тіло жінки виявили лише через 12 годин, коли розібрали уламки. Виявилося, що це були цілком заможні люди.

2 місце

'Лауреати

Якийсь Шон М. з Флориди з друзями повертався додому після посиденьок у барі. Машина застрягла у пробці. А випите пиво все сильніше давало про себе знати. За словами свідків, Шон заявив: «Мені треба відлити». Вискочив з машини, побіг до узбіччя і перескочив через бетонний парапет. Тільки не врахував, що авто стояло ... на мосту висотою майже 20 метрів.

3 місце

'Лауреати

На початку червня в Північній Кароліні були сильні зливи. Річки вийшли з берегів. Однак Розанна Т. знехтувала небезпекою і поїхала на мопеді в найближчий супермаркет. На зворотному шляху ситуація на дорозі стала ще гірше. На одній ділянці був навіть споруджено тимчасовий міст. На ньому дівчина не впоралася з керуванням, зламала огорожу і звалилася у воду. Черговий поліцейський на мосту кинув їй мотузку. Розанна вибралася. Але тут же вирвалася з рук поліцейського і знову кинулася в бурхливу воду. За мопедом...

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!