Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кисневий коктейль - смак, знайомий з дитинства!
 
19-03-2010, 12:17  Суспільство

Кисневий коктейль - смак, знайомий з дитинства!

 

Кисневий коктейль - смак, знайомий з дитинства!

'Кисневий


Всі ми пам'ятаємо, як у дитячому садку або в санаторії нас годували цим чудовим ласощами, як приємно було відчути повітряні бульбашки у себе в роті. Всі ми залишилися цими дітьми в глибині душі і радість від приємних спогадів обов'язково нагадає про себе!

Одним з місць продажу кисневих коктейлів в нашому місті є ТРЦ «Глобал».
Кисневий коктейль - це корисно! Коктейль поєднує в собі корисні властивості кисню і фіта-компонента із чудовим смаком.

Як працює кисневий коктейль?

Кисень у вигляді піни, пересуваючись по травному тракту, всмоктується в кров і лімфу і швидко розноситься по організму, очищаючи і знезаражуючи його, посилюючи клітинний метаболізм, покращуючи кровообіг, нормалізує рефлекторні процеси. Дуже цінно, що транспортування кисню в клітини здійснюється не тільки потоком крові, але і через лімфу, що дозволяє поліпшити постачання тканин, кровоток у яких знижений. Цілющі компоненти фітоскладників кисневого коктейлю починають дуже швидко проявляти свій вплив. Сукупний вплив фітокомплексу і кисню значно підвищує їх активність і підсилює вплив на організм.

Кому особливо необхідний кисневий коктейль?

Дітям, особливо часто хворіють: О2 - джерело енергії, яка потрібна в підвищених кількостях для росту і нормального розвитку дитячого організму, зміцнення імунітету.

Спортсменам і фітнессменам: на забезпечення посиленого скорочення м'язів потрібно великі обсягу кисню. Більше О2 - більше енергії, вище навантаження, краще результат, швидше відновлення сил.

Людям, які контролюють свою вагу: кисневий коктейль - низькокалорійний продукт, який зменшує почуття голоду (за рахунок обсягу повітряної піни, яка наповнює шлунок), активізує роботу печінки, прискорює спалювання жиру. Вважається, що ефект від схуднення за допомогою кисню тримається довше, і зайві кілограми не повертаються.

Курцям: кисень універсальний очисник організму і, перш за все, легенів.

Літнім людям: після 50 років обсяг легенів зменшується майже наполовину, тому через легені в організм надходить менше кисню.

Ті, хто має проблеми із серцево-судинною, дихальною, нервовою, травною системами, печінкою: порушення в роботі цих органів і систем погіршують постачання клітин організму киснем.

Людям, які хропуть: хропіння призводить до розвитку кисневого голодування.

Вагітним жінкам: для поліпшення умов дозрівання плоду під час вагітності.

Кисневий коктейль можна вживати щодня по 1-2 порції.

Для отримання максимального позитивного ефекту рекомендується приймати коктейль відразу після приготування маленькими ковтками протягом 5-10 хв.

Шанувальники лікувального голодування можуть спробувати, так зване, кисневе голодування - замість їжі прийняти 5 порцій кисневого коктейлю в день. Дієтологи вважають, що 2 дні такої дієти сприяє швидкому очищенню кишечника та оновлення його мікрофлори, а за ефективністю вона дорівнює тижня звичайного голодування.

Спортсмени та фітнессмени можуть приймати кисневі коктейлі як до тренування - для підвищення тонусу і збільшення результативності, так і після нього - для більш швидкого виведення токсинів, прискорення зростання м'язової маси, відновлення сил.

Для отримання максимального ефекту кисневі коктейлі на основі мінералів, вітамінів і фітокомплексів рекомендується приймати курсами (7 - 10 коктейлів на курс).

Кисневий коктейль і дихання збагаченим киснем повітрям, це не просто приємно - це буквально життєво необхідно всім жителям міст!


Цікаво, а скільки ж коштує 1 порція??? fellow


Там в них можна абонимент придбати.взагалі маленький стаканчик 5,а більший-не пам"ятаю. мене,якщо чесно,після коктейлю з вишневим сиропом трохи нудити почало.може через те,що він солодкий, а я не дуже полюбляю солодкі напої


більша порція 8 гривень...


а адміна теж нудити почало wink


Novunka, а ви звідки дізналися?


Тому що самі адміна пригощали!!! feel !!


А які ще є смаки, крім вишневого???? winked Щоб не знудило wink


Здається є ще яблучний, точно не пам'ятаю. Можливо вас і не знудить від вишневого)

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!