Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі відкрилося перше детективне агентство «Нікос».
 
30-03-2010, 13:48  Суспільство

У Житомирі відкрилося перше детективне агентство «Нікос».

 
У Житомирі відкрилося перше детективне агентство «Нікос».


У Житомирі відкрилося перше детективне агентство «Нікос».


Дане агентство відкрито на базі охоронної фірми.

В даний час в Україні налічується більше 2 тисяч таких агентств та приватних детективів. Практично половина з них знаходиться в Києві, решта половини у великих містах східної України, пише Руслан Мороз, видання "За Житомир".

Одна з найпоширеніших послуг, що надаються детективними агентствами - це сімейні питання, і зокрема, подружня зрада. Підтвердження або спростування фактів подружньої зради - це сама затребувана послуга детективних агентств у всьому світі та Україні.

- Ми не просто збираємо на вимогу клієнта відомості про подружню невірність. На жаль, це життя, але наживатися на трагедії не варто. Наша фірма надає послуги кваліфікованого професійного психолога, який спробує залагодити конфлікт між подружжям без суду і по-можливості зберегти сім'ю. Це дуже важливо. Така подія завжди величезний стрес. Якщо факт зради підтверджується, то, що робити в такій ситуації другій людині? Психолог допоможе вирішити цю проблему, якщо не безболісно, то, принаймні, «меншою кров'ю» і допомогти знайти подружній парі вихід з цього становища, - розповідає директор детективного агентства Андрій Жигалло.

Також, агентство проводить приватні внутрішні розслідування на фірмах, з використанням поліграфа (детектора брехні). Взагалі використання поліграфа в банківській системі стало нормальним явищем. Багато українських банків його використовують.

- Ми працюємо тільки законними методами без використання спеціальної техніки. Іноді простим збором інформації можна досягти більшого, і з меншими витратами для клієнта, ніж складними технічними методами, користь від яких часом мінімальна. Ми не використовуємо зняття інформації з ліній зв'язку, кореспонденції або за допомогою спеціальних технічних засобів. Це категорично заборонено законом - говорить співробітники агентства Олег Бабич.

Популярною в Житомирі послугою також є перевірка бізнес - партнерів. В Україні досить багато фірм-примар, які укладають фіктивні договори. Правоохоронні органи не займаються такою перевіркою. Це не входить у їхні обов'язки, та й часу на це немає.

- На жаль, наша діяльність на сьогоднішній день не регламентована законодавчо. Однак ми виступаємо за ухвалення закону про ліцензування приватного розшуку, який би поклав край зловживанням і навіть злочинам у цій області. Наше агентство існує на базі охоронної фірми, що має ліцензію на таку діяльність - заявив Андрій Жигалло.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!