Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі шахрай заволодів майном співробітника приватного підприємства!!!
 
13-04-2010, 21:38  Суспільство / Кримінал / Випадки / Господарство / Економіка

У Житомирі шахрай заволодів майном співробітника приватного підприємства!!!

 
Довірливі житомиряни продовжують потрапляти в пастки шахраїв.

'У

За минулу добу співробітники карного розшуку Корольовського районного відділу міліції міста Житомира затримали 23-річного безробітного мешканця обласного центру, котрий обґрунтовано підозрюється у вчиненні шахрайства.

Зокрема, мова йдеться про заволодіння власним майном працівника одного з відомих приватних підприємств міста на загальну суму понад 1 тис. гривень. Цю інформацію оприлюднила прес-служба Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області.
'У

Як говориться в стародавній істина: безкоштовний сир буває тільки в мишоловці. Ці слова не втратили своєї актуальності, на жаль, і сьогодні. Тому переконливо закликаємо Вас бути уважними і обережними у своїх особистих справах.

Не дозволяйте злочинцям приспати вашу пильність. Ніколи не довіряйте малознайомим Вам людям особисті документи, фінанси, а також майно. Про це вкотре попереджає прес-служба Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області.
'У

Якщо ж ви все-таки стали жертвою злочину чи шахрайства, не витрачайте час на безглузді вчинки та негайно зверніться до міліції. Співробітники цілодобово готові прийняти Ваш дзвінок по телефону 102, захистити та надати професійну допомогу у Вашій ситуації.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!