Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сьогодні в Житомирі перші призовники йдуть в армію!!!
 
14-04-2010, 15:52  Суспільство / Армія

Сьогодні в Житомирі перші призовники йдуть в армію!!!

 
Сьогодні в Житомирі перші призовники йдуть в армію!!!

Перші групи призовників з Житомирської області сьогодні прибули в обласний військкомат для формування груп і розподілу по військовим частинам. Кращі з кращих зараз проходять завершальну медичну комісію і визначаються з майбутнім місцем служби.

Сьогодні новобранців будуть зустрічати аеромобільні війська в місті Житомирі, 101 окрема бригада охорони Міністерства оборони, військова служба правопорядку в Києві і повітряні війська, які несуть бойове чергування в місті Нікополь Дніпропетровської області.
Сьогодні в Житомирі перші призовники йдуть в армію!!!

«Сьогодні проходить перша відправка, - розповів начальник відділу обліково-призовної роботи заступник військового комісара з призову майор Дмитро Гедз. - Це одні з кращих хлопців, які за станом здоров'я, морально-діловими якостями, сімейним станом гідні служити в Української Армії».

Призовна кампанія почалася ще в березні. А з квітня запрацювали призовні комісії, що визначають ступінь придатності призовників до військової служби. Сьогодні на збірному пункті вже формують перші призовні команди.
Сьогодні в Житомирі перші призовники йдуть в армію!!!

«Тут сьогодні відбувається ще й якісний відбір, - прокоментував те, що відбувається майор Дмитро Гедз. - Ми відстежуємо, чи не приховують призовники інформацію про приводи в міліцію, кримінальну чи адміністративну відповідальності. Ну і, звичайно, наші медичні фахівці ще раз перевіряють стан здоров'я майбутніх солдатів Української Армії.

Останні новобранці весняного призову переступлять поріг військкомату 21 травня. З Житомирської області відправляться нести військову службу 960 молодих хлопців, з них 250 житомирян.

Сьогодні в Житомирі перші призовники йдуть в армію!!!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!