Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирському велетню пошили черевики зі слонової шкіри
 
29-04-2010, 11:36  Суспільство / Випадки / Відпочинок

Житомирському велетню пошили черевики зі слонової шкіри

 
Українського велетня Леоніда Стадника взули. Швець із Запоріжжя тиждень шив черевики на літо самому високому чоловікові в світі. Сьогодні пара 60-го розміру виїхала до Житомира.
'Житомирському

Черевики «ходового» 42-го розміру губляться на тлі цих сандалій, виготовлених під замовлення. Для українського гулівера Леоніда Стадника. Кожен по два кілограми.
'Житомирському

На виготовлення взуття шевця знадобилася тиждень. Із замовником Юрій Олександров знайомий тільки по листуванню.

Той надіслав йому обрис своєї ступні. І поскаржився, що дуже швидко зношується взуття – звичайні туфлі не витримують навантаження 200-т кілограмів. Інша справа – індивідуальне пошиття.
'Житомирському

Юрій Олександров, швець:

«На пару років йому, я думаю, 200 кілограм ... Вистачить йому. Ну і що, що важкі? На 200 кілограм не страшно йому, нехай носить.
'Житомирському

Матеріал – імпортний, рідкісний: слонова шкіра. Вона дуже міцна. Сьогодні обнову відправлять посилкою на Житомирщину. Леонід ще не знає, що замовлення його виконане, так що вже з завтрашнього дня він зможе перейти на літню амуніцію».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!