Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Голову обласної ради на Житомирщині вибиратимуть всенародно
 
30-04-2010, 10:44  Суспільство / Політика / Влада / Господарство / Економіка / Вибори 2010

Голову обласної ради на Житомирщині вибиратимуть всенародно

 
Голів обласних і районних рад необхідно зробити всенародними, а не з числа обраних депутатів, вважає віце-прем'єр Віктор Тихонов.
'Голову

«Я ніколи не приховував того, що є противником скасування мажоритарної системи – партійний уклад гарний для центру, а на місцях при владі повинні бути господарники.
'Голову

Хоча вже сьогодні суто мажоритарна система виборів – крок назад. Тому вважаю, що вибори депутатів сільських, селищних, міських рад необхідно проводити, як і раніше, за мажоритарною системою, а обласних та районних рад – за змішаною: 50% депутатів – за пропорційною системою з відкритими списками кандидатів, а 50% - за мажоритарною системою.
'Голову

Я особисто також вважаю, що вибори голів районних та обласних рад необхідно зробити всенародними, а не з числа вже обраних депутатів».

За його словами, остаточне рішення щодо дати проведення місцевих виборів, а також виборчої системи, буде приймати Верховна Рада.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!