Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські бухгалтери зітхнуть з полегшенням
 
5-05-2010, 13:05  Суспільство / Політика / Влада / Наука / Технології / Господарство / Економіка

Житомирські бухгалтери зітхнуть з полегшенням

 
'Житомирські

Віце-прем'єр-міністр з економічних питань Сергій Тігіпко наголошує на необхідності спрощення системи бухгалтерського обліку та звітності при проведенні економічних реформ у країні.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби віце-прем'єр-міністра.
'Житомирські

«Реформуючи економіку, Україні потрібно синхронізувати своє законодавство з сучасними міжнародними стандартами. Першим кроком у цьому може стати спрощення системи бухгалтерського обліку та звітності», - передає прес-служба слова Тігіпко на зустрічі з представниками німецької консультативної групи з питань економічних реформ в Україні.

У ході цієї зустрічі її учасники обговорили заходи, які необхідно прийняти для дерегуляції економіки країни.
'Житомирські

Тігіпко також відзначив важливість оптимізації податкового законодавства країни для поліпшення бізнес-клімату та обліку успішного міжнародного досвіду для гармонізації цього законодавства до світових стандартів ведення бізнесу.
'Житомирські

У свою чергу керівник цієї консультативної групи Рікардо Джуччі зазначив, що реформування застарілої системи бухгалтерського обліку та звітності посприяє поліпшенню інвестиційної привабливості України, а спрощений бухгалтерський облік дозволить українським підприємцям значно заощадити гроші і час.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!