Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 10 найбезглуздіших смертей
 
10-05-2010, 10:39  Суспільство / Кримінал / Випадки / Відпочинок

10 найбезглуздіших смертей

 
8. Військовий сержант Джон Джо Вінтер убив свою невірну дружину, завантаживши в багажник її машини ТНТ (Тринітротолуол – тротил, тол, TNT). Форд «Таурус», за кермом якого вона була, був заповнений 750 кілограмами вибухової речовини, створюючи потужність в два рази більше теракту в Оклахомі. Деякі люди чули вибух навіть за 14 кілометрів. Ні від машини, ні від жертви не залишилося ні єдиного сліду – тільки кратер завглибшки 55 метрів, та відсутність 500 метрів дороги.
'10

7. Хелена Сіммз, дружина відомого американського ядерного фізика Гарольда Сіммза, була вбита своїм чоловіком, після того, як зрадила йому з сусідом. Протягом 3 місяців Гарольд замінював Хеленині тіні для очей високорадіоактивним урановим композитом, поки вона не померла від опромінювання. Незважаючи на те, що Хелена страждала від багатьох симптомів променевої хвороби, включаючи повне облисіння, виразки на шкірі, сліпоту і украй важку нудоту, у неї навіть відвалилася одна мочка вуха, вона жодного разу не звернулася до лікаря.

6. Джулія Сміт, 20 років, була убита своїм братом Майклом за те, що дуже довго «висіла» на телефоні. Майкл до смерті забив свою сестру безпровідним телефоном, а потім кілька разів штрикнув її зламаною антеною.
'10

5. Меган Фрай, 44 роки, була вбита 14 патрульними, коли забрела в симуляцію бойової стрілянини в спеціально побудованій міській ділянці. Коли Меган Фрай побачила патрульних, що поволі йдуть по вулиці, вона вискочила перед ними і гаркнула: «Бу!». Патрульні, думаючи, що це раптово з'являється ціль для стрілянини, зробили 67 пострілів, з яких більше 40 попали в ціль. «Вона просто виглядала як дуже реалістично зроблена мішень», - показав в протоколі один з патрульних.

4. Хав'єр Халос, 27 років, був убитий господарем квартири, котру знімав Хав'єр за те, що 8 років не платив орендну плату. Господар, Керк Вестон, забив жертву до смерті сидінням унітазу, після того, як усвідомив, скільки часу пройшло з тих пір, як містер Халос останній раз платив за квартиру.
'10

3. Давид Деніл, 17 років, був убитий своєю подружкою, після того, як спробував оволодіти нею. Його непрошені докучання були зустрінуті двостволкою. Отець Карли (подружки) дав їй зброю за годину до побачення, так, про всяк випадок.

2. Пітер Стоун, 42 роки, був убитий своєю 8-річною дочкою, яку він тільки що відправив до кімнати без вечері. Юна Саманта Стоун вирішила, що раз вона не змогла повечеряти, то і ніхто інший не буде, тому вона спритно накидала тату в каву 72 пігулки щурячої отрути, поки він готував вечерю. Жертва зробила один ковток і тут же померла. Саманті Стоун дали умовне покарання, оскільки суддя знайшов, що вона не усвідомлювала, що робила – поки вона не спробувала отруїти свою матір тим же способом місяць опісля.
'10

1. Деббі Міллз, 99-річна мешканка Ньюбрафтона, загинула, коли переходила дорогу. Наступного дня їй повинно було виповниться 100 років. Але коли вона переходила через дорогу разом зі своєю дочкою, йдучи на вечірку на честь дня свого народження, її інвалідне крісло було збите вантажівкою, що доставляла її іменинний пиріг.


Тупее случаев не слышал че то , что произошло с этими несчатными ебланами.)


бу))) аруу))


Да и это все америкосы,прошу заметить!!!Ну тупппппппыеееее!!!! wink


Ухахах... 750 кг. тротила жене в самый раз, не много не мало))))) Чтобы на верняка, ато ещо выживет)))


АХАХАХА!!! СПС улыбнуло!


А чего 10 когда 8? А так - ЛОЛ!!!)))


Хорошего ребёночка воспитали, раз, от обиды девочка крысиного яду родителям подсыпала.


Смените язык на нормальный!!!!


ребята, первый случай художественный вымысел ,по нашему брехня - 750кг тротила не влезут в багажник "тауруса".

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!