Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Підготовка до зими на Житомирщині: " теплотраса перевірена, водичка закачана, все готове до зими"
 
8-10-2009, 17:47  Суспільство

Підготовка до зими на Житомирщині: " теплотраса перевірена, водичка закачана, все готове до зими"

 
'Підготовка

Перед початком опалювального сезону додалося турбот у працівників житлово-комунального господарства. У Малині технічно всі котельні готові працювати в осінньо-зимовому режимі. Вирішується питання з погашення боргів за попередньо - спожитий газ та НАК "Нафтогаз України" з лімітами на увесь зимовий період.
Малин декілька років імпульсували події передвиборного характеру – депутати виявили недовіру Малинському міському голові і ЦВК довго не призначав дострокові вибори, зрештою вони відбулися наприкінці серпня цього року. Нова влада з перших днів взялася за розв`язання проблем теплозабезпечення міста та скорочення не продуктивних витрат. В багатьох котельнях так як і в цій замінено котли на високоефективні, здійснювався ремонт і теплотрас по всьому місту.
Сергій Стародуб, майстер по ремонту та обслуговуванню мережі:"Теплотраса перевірена, водичка уже закачана, все готове до зими".
Природно увагу звернуто в першу чергу на об”єкти соціальної сфери – це і дитячі садочки, школи, лікарню, поліклініку де необхідно то і замінено обладнання, вузли, вентелі – все для того аби попередити втратам тепла. Цього року як стверджує міський голова Микола Фещенко уже пізно братися за використання альтернативних видів палива, але робота в цьому напрямку вже розпочалася.
Микола Фещенко, Малинський міський голова: "Ми працюємо із проведення робіт та переведення котелень на альтернативні види палива".
- Це будуть місцеві види?
- Так місцеві. Ми вже об`їздили декілька міст України і це вже програма наступного року, бо цього року невстигаємо.
І ще одна Малинська проблема – теплозабезпечення міста здійснюють декілька організацій. Місцева влада планує здійснити реорганізацію і керувати з єдиного центру. Це економія і коштів та ефективне використання технічних засобів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!