Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Засідання Житомирського суду у справі далекобійника Михайла Гусєва перенесено
 
24-05-2010, 09:22  Суспільство / Політика / Кримінал / Влада / Випадки

Засідання Житомирського суду у справі далекобійника Михайла Гусєва перенесено

 
Мабуть уже прийшовши до тями, російський чиновник почав посилено «включати зв'язки». Таким чином Михайло Гусєв, чию машину росіянин протаранив, з потерпілого перетворився на обвинуваченого і підсудного.

«Вже не викликає сумніву факт, що житомирська міліція самим безпардонним чином сфабрикувала кримінальну справу проти далекобійника Михайла Гусєва, щоб прикрити російського митника», - пише у своєму блозі Вадим Павлюк, головний редактор газети «20 хвилин».
'Засідання

На вчорашній суд в Житомирі прийшли місцеві журналісти і кореспондент телеканалу ТСН. Суддя насторожилася і сказала, що це тиск на правосуддя.

Адвокат Михайла Гусєва, Борис Забродський, несподівано заворушився і привів на суд усіх трьох свідків, які в день аварії стояли на перехресті і чиї свідчення суд раніше визнав нелогічними.

Раніше, як заявляла Світлана Гусєва дружина підсудного, Забродський взявши гонорар 5 000 грн. ігнорував телефонні дзвінки, грубив по телефону, запевняв, що: «справа програшна, що ми не знаємо, з ким зв'язалися, і що у нас немає шансів».

Через 2 години після засідання, Світлана Гусєва, ледве живим, слабким голосом повідомила, що прокурор поспішала на якусь зустріч, тому суддя оголосила, що наступне засідання відбудеться – 18 червня, в 11:00.
'Засідання

Журналіст Вадим Павлюк закликає всіх, хто не бажає миритися з цим свавіллям, відправити на e-mail cgzumvs@rambler.ru короткого листа з текстом: «Хто відповість за фабрикацію кримінальної справи проти невинної людини Михайла Гусєва?!» У темі листа вкажіть: «Начальнику УМВС в Житомирській області Юрію Івакіну».

Якщо є можливість, поставте те ж питання по телефону довіри в Житомирі (412) 407-766.

Не мовчіть! Адже наступного разу на місці Михайла Гусєва може виявитися будь-хто з нас!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!