Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ДАІ попереджає! Шахраї на дорогах!
 
26-05-2010, 19:18  Суспільство / Кримінал / Влада / Випадки / Відпочинок

ДАІ попереджає! Шахраї на дорогах!

 
'ДАІ

«Гроші необхідно було віддати в протягом двох годин. При цьому молодчики не відпускали водія, а вимагали подзвонити по телефону родичам і знайомим і зібрати гроші. Цікаво, що вони не застосовували силу, а просто «наполегливо рекомендували» (за словами потерпілого водія).

На спроби водія пояснити, що у нього «повне КАСКО» і страхова компанія розрахується за завдані їм збитки у вигляді подряпини на «Toyota», молодчики сказали, що працюють в солідній правоохоронній структурі і не хочуть «світитися», щоб не нашкодити своїй кар'єрі. Чоловік зібрав необхідну суму і віддав молодикам», - відзначили в ДАІ.
'ДАІ

Коментуючи таку ситуацію, заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимир Резніков підкреслив, що подібним чином на столичних автошляхах постраждав уже не один водій.

«Ми радилися з іншими фахівцями і маємо підозру, що водії в таких випадках могли знаходитися під дією гіпнозу. Адже зловмисники не випускали їх з поля зору, знаходячись поряд аж до моменту отримання грошей», - підкреслив він.

«Щоб уникнути неприємностей, раджу водіям у випадку виникнення будь-яких конфліктних ситуацій на автошляхах негайно викликати працівників ДАІ або представників страхової компанії. Ви можете також зателефонувати друзям, родичам, щоб вони негайно під'їхали і дочекалися разом з вами працівників Державтоінспекції. Покладайтесь на законне рішення конфліктних ситуацій та не намагайтеся владнати їх своїми силами», - підкреслив він.

'ДАІ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!