Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Будьте пильні! На маршруті Київ-Житомир працюють шахраї
 
23-12-2010, 22:53  Випадки

Будьте пильні! На маршруті Київ-Житомир працюють шахраї

 
Напередодні новорічних свят активізували свою діяльність шахраї. Цього разу вони придумали новий спосіб отримати дармові гроші, вистежуючи на автовокзалах людей, які передають через водіїв всілякі пакети і згортки.

0



Ця історія сталася 22 грудня цього року з житомирянином К.

Він як раз збирався за кордон, і чекав з Києва пакет документів - закордонні паспорти, візу та авіаквитки.

Документи в Житомир повинна була передати знайома К., киянка. Вона прибула на один з вокзалів Києва і передала водієві маршрутки Київ-Житомир пакет з документами. На ньому було вказано прізвище К. і номер його телефону. Дівчина дала водієві гроші за передачу і записала дані маршрутки.

Здавалося б, все просто - відправили з Києва - у Житомирі отримали.

Через 1,5 години житомирянин отримав заповітний пакет, але замість паспортів і квитків виявив ... звичайну картоплю, порізану на дрібні шматки.

Як виявилося, після того, як дівчина передала пакет і пішла, до водія підбіг молодий чоловік. Він назвав прізвище нашого героя (можливо, підслухав або встиг прочитати на конверті) і від імені третьої особи повідомив, що конверти переплутали - людині потрібно передати інший, ось цей. А той, перший, забрати. У водія чомусь не виникло сумнівів щодо намірів молодої людини, і він змінився.

Швидше за все, шахрай (або група шахраїв) полював за грошима, які, як він припускав, перебувають у паперовому конверті. Хочеться вірити, що водій транспортного засобу перебуває поза схемою.

Так це чи ні, зараз з'ясовують правоохоронні органи.

А К. так і не зміг поїхати за кордон.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!