Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомир залишився без гарячої води через борги
 
28-05-2010, 09:35  Суспільство / Політика / Влада / Випадки / Відпочинок / Господарство / Економіка

Житомир залишився без гарячої води через борги

 
ВАТ «Житомиргаз» припинив подачу газу комунальному підприємству «Житомиртеплокомуненерго» для постачання населення і установ міста гарячою водою з-за боргів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії Житомира.
'Житомир

Згідно з повідомленням, 20 травня 2010 року ВАТ «Житомиргаз» сповістив КП «Житомиртеплокомуненерго» (на підставі доручення ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз України» від 20 травня 2010 року) про припинення з 25 травня 2010 року газопостачання котелень у зв'язку із заборгованістю теплопостачального підприємства за природний газ, яка становить 61,8 мільйона гривень.

З 25 травня підприємство «Житомиртеплокомуненерго» призупинило роботу котельних міста, що забезпечують централізованим гарячим водопостачанням житлові будинки та об'єкти соціальної сфери за винятком шести котелень, які забезпечують гарячою водою лікарні міста.

Загальна заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення і гарячого водопостачання складає 35,2 мільйона гривень (у т.ч. за опалювальний період 2009-2010 року – 19,1 мільйона гривень).
'Житомир

Відновлення централізованого гарячого водопостачання можливе після проведення розрахунків населенням і всіх категорій споживачів за отримані послуги з централізованого опалення і гарячого водопостачання.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!