Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі організували свято для дітей-сиріт.
 
2-06-2010, 14:55  Суспільство

У Житомирі організували свято для дітей-сиріт.

 


У Житомирі організували свято для дітей-сиріт.

'У


У Житомирі з нагоди Міжнародного дня захисту дітей обласна влада організувала і провела благодійний свято для 550 дітей-сиріт з усіх районів та міст області.

'У


Свято відбулося в будівлі Житомирського обласного музично-драматичного театру ім. І. Кочерги за участі півтисячі дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

У рамках святкової програми діти стали учасниками підготовленого вихованцями Житомирського міського центру творчості дітей та молоді концерту.

Після цього під супровід духового оркестру на головній вулиці Житомира - Великій Бердичівській- відбулася святкова хода від театру до міського парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна. У парку діти мали можливість безкоштовно покататися на атракціонах. Учасники свята також отримали солодкі подарунки.

Захід профінансовано за кошти обласного бюджету, а організувала його служба у справах дітей Житомирської облдержадміністрації.

За матеріалами УНІАН.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!