Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влаштувати дитяче свято – це так просто!!!
 
22-12-2009, 13:55  Культура / Суспільство / Відпочинок

Влаштувати дитяче свято – це так просто!!!

 
Близько 200 дітей з Житомирської області побували у казці.

19 грудня 2009 в приміщенні Житомирського міського палацу культури (вул.1 Травня) відбулося свято «День Святого Миколая» для дітей з малозабезпечених сімей та інтернатів.

Його організували Житомирська міська рада та громадська організація «Слов'янський дім», метою якої є допомога хворим дітям, а в подальшому - організація центру для дітей-інвалідів у Житомирі.

Як повідомили організатори, на свято були запрошені 240 дітей. Вони подивилися музичну виставу (режисер - Олена Срібна) за участю героїв улюблених мультфільмів - «Король Лев», «Чебурашка», «Малюк і Карлсон», «Летючий корабель».
'Влаштувати

Головним героєм театралізованого дійства став тигреня Симба, який шукає чарівну паличку для того, щоб запалити ялинку і стати королем, як його батько Муфаса. В дорозі його чекало безліч перешкод і пригод, зустрічі з новими друзями, які йому допомагали. В остаточному підсумку він знайшов чарівну паличку в болоті у водяного і став королем.

У виставі брали участь актори Житомирського міського палацу культури і два танцювальних ансамблю з Житомира (керівники - Світлана Карпенко і Алла Незвецька).

Після вистави всі діти отримали солодкі подарунки.

На жаль, не всі запрошені були в змозі відвідати захід. Березівський психоневрологічний інтернат був змушений відмовитися від поїздки на свято через карантин, діти не подивилися виставу, але все одно отримали подарунки.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!