Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Що станеться з Житомиром у разі руйнування греблі?
 
3-06-2010, 00:03  Суспільство / Політика / Влада / Відпочинок / Господарство / Економіка

Що станеться з Житомиром у разі руйнування греблі?

 
Ситуацію на водопідйомній греблі на річці Тетерів в місті Житомирі буде вивчати чергова робоча група. На цей раз обласного рівня.

Як повідомила прес-служба Житомирської ОДА. Відповідне розпорядження підписав голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук.

Робоча група створена з метою уникнення надзвичайної ситуації.
'Що

У разі руйнування греблі в Житомирі будуть зруйновані: автодорожній міст, водопровід у східній частині міста, три гілки газопроводу Бердичів-Житомир, а також будуть значні пошкодження виробничих приміщень на 10 життєво важливих підприємствах міста і буде затоплено 180 житлових будинків з населенням 1 120 чоловік.

Згідно з висновками вчених, гребля була визнана аварійною ще в листопаді 1997 року і віднесена до об'єктів II групи ризику виникнення надзвичайних ситуацій. Гідротехнічна споруда вимагає проведення комплексу інженерно-технічних заходів.

Робоча група під керівництвом першого заступника губернатора Миколи Олещенко повинна повідомити про свої висновки до 5 липня.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!