Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На моторному човні через дамбу!
 
7-06-2010, 11:35  Випадки

На моторному човні через дамбу!

 
Двоє чоловіків на моторці у сутінках перелетіли через дамбу на річці Тетерів в Житомирі.


'На


Близько 22 години 6 червня в рятувальну службу МНС надійшло повідомлення про те, що дві людини на моторному човні перелетіли через дамбу на річці Тетерів в районі голови Чацького (район Гідропарку у Житомирі).

'На



Як повідомив співробітник прес-служби МНС в Житомирській області Сергій Уланов, рятувальники які прибули на місце події, виявили біля підніжжя греблі перевернений моторний човен, а на протилежній стороні річки – людину,що кликала на допомогу.

Рятувальники на своєму човні переправилися через Тетерів і забрали пораненого. У нього виявився перелом ноги, численні удари внутрішніх органів і ребер.

Постраждалий був доставлений до лікарні.

Другий учасник події зумів вибратися з води самотужки і зник до прибуття рятувальників.

Як виявилося, чоловік у стані шоку прийшов до своїх друзів, які відпочивали на березі річки і навіть не міг до ладу розповісти про те, що трапилося.

З'ясувалося, що люди відпочивали великою компанією на березі Тетерева, двоє з них вирішили покататися на човні і в сутінках, не помітивши греблі, на швидкості перелетіли через гідроспоруду і впали вниз у річку з 20-метрової висоти. Завдяки щасливому випадку залишилися живі. Довжина греблі - близько 100 метрів.



'На


Фото Ю.Сушицький.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!