Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомиряни скоро будуть дивитися фільми без рекламних пауз.
 
7-06-2010, 21:14  Суспільство

Житомиряни скоро будуть дивитися фільми без рекламних пауз.

 

Житомиряни скоро будуть дивитися фільми без рекламних пауз.


У Верховній раді зареєстрований проект закону України "Про внесення змін до закону України" Про рекламу "(щодо визначення часу закінчення переривання телевізійної програми).
Житомиряни скоро будуть дивитися фільми без рекламних пауз.


"Найбільше невдоволення глядачів телебачення викликає порядок показу реклами. Цією нормою встановлюється порядок, який дозволить більш чітко контролювати взаємини між рекламодавцями і організаціями, які поширюють рекламу, - з одного боку, рекламодавцями та організаціями, які поширюють рекламу, та споживачами реклами і телевізійного продукту в цілому - з іншого боку, а також для уповноважених органів влади і громадськості ", - говориться в пояснювальній записці до проекту закону.

Як відзначають автори законопроекту, останнім часом частка реклами, яка демонструється з 17 до 22 години саме під час трансляції теле-та кінофільмів, значно збільшилася (практично кожні 20 хвилин). Така трансляція, як правило, порушує частину другу пункту 3 статті 13 "Закону України" Про рекламу "та пункт 1 статті 14 Європейської конвенції з транскордонного телебачення, згідно з якими реклама має бути розміщена таким чином, щоб не завдавати шкоди цілісності та утримання програми.

"Прийняття зазначеного проекту Закону направлено на врахування інтересів глядачів вітчизняного телебачення з інформування про час завершення реклами під час трансляції кіно-і телефільмів", - вважають автори проекту закону, серед яких - народні депутати України М. Трайдук, О. Фельдман, А. Логвіненко і А. Гейман.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!