Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вартість навчання у ВНЗ Житомира.
 
16-06-2010, 22:08  Суспільство

Вартість навчання у ВНЗ Житомира.

 

Аналіз цін. Вартість навчання у ВНЗ Житомира.


Провідні житомирські ВНЗ визначаються з цінами на контрактну форму навчання.


Вартість навчання у ВНЗ Житомира.


Своєрідний рекорд продовжує утримувати Державний університет імені Івана Франка, де максимальна вартість навчання на рік складає 11 тисяч гривень.

На вершині рейтингу Інститут іноземної філології. Вартість навчання в інституті філології та журналістики - 8500 гривень.

Плата за навчання в ЖДУ на факультеті фізичної культури та спорту - 7,7 тисяч гривень.

Менше всіх доведеться платити батькам майбутніх спеціалістів природничого циклу. Фізики, математики, біологи та хіміки будуть платити за свою освіту щорічно 6,9 тисяч гривень.

Варто відзначити, що в минулому році, вартість навчання в Житомирському університеті ім. І. Франка залишалася на такому ж рівні.


До 8000 гривень в рік виросли ціни на навчання в Житомирському державному технологічному університеті. Більше за всіх, за вищу освіту, будуть платити батьки майбутніх програмістів - 7950 гривень.

6,5 тисяч гривень платитимуть за рік навчання майбутні економісти, аудитори і фінансисти. Бажаючі стати інженерами, машинобудівниками, і гірниками повинні викласти на навчання від 6 до 6,2 тисяч гривень на рік.


На цивільному факультеті Житомирського військового інституту вартість навчання вирішено збільшити на одну тисячу в порівнянні з минулим навчальним роком.

Як повідомили в цьому навчальному закладі, верхня планка оплати за навчання становитиме 8000 гривень. В інституті можна отримати 4 фахи - радіотехніка, системна інженерія, електроніка та захист інформаційних систем.


У Житомирському коледжі бізнесу та права майбутні правознавці за рік навчання платитимуть 6,5 тисяч гривень. У стільки ж обійдеться отримання спеціальності «Розробка програмного забезпечення».

Фінансові, харчові спеціалізації і організація обслуговування в ресторанних закладах буде коштувати 5,8 тис грн на рік.


У будівельному технікумі майбутні архітектори щороку будуть викладати 6,3 тис грн. Фахівці будівельних спеціальностей будуть вносити в касу цього навчального закладу 6000 гривень.


Майбутні фармацевти, які планують отримати освіту в Житомирському коледжі, будуть платити щороку від 5,4 до 7 тисяч гривень.

У цілому, у житомирських вищих навчальних закладах першого-другого рівнів акредитації, в цьому році зросла плата за навчання на 500-1000 гривень на рік.


Нагадаємо, два Житомирських університету поліпшили свої позиції в рейтингу Навчальних закладів ТОП-200 Україна.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!