Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський священик навчає дітей слову Божому ... і айкідо.
 
21-06-2010, 16:32  Суспільство

Житомирський священик навчає дітей слову Божому ... і айкідо.

 


Житомирський священик навчає дітей слову Божому ... і айкідо.


В Україні дуже багатопрофільні священнослужителі. Деякі у вільний від служіння Господові час катаються на мотоциклах. А ось житомирський батюшка присвятив себе навчанню всіх бажаючих бойовому мистецтву. Але з застереженням - ніколи не використовувати силу для нападу, а тільки для захисту. Та й то, священик стверджує, що потрібно вміти уникнути бійки.


Житомирський священик навчає дітей слову Божому ... і айкідо.


Чоловік деякий час шукав себе, і, нарешті, знайшов. Вісім років він був музикантом. Потім все кинув, щоб стати священиком. Після - оволодів айкідо. А зараз викладає його іншим.

- Він одразу якось завоював довіру парафіян. Це треба прямо сказати. Своєю безпосередністю, своєю участю, - говорить прихожанин Микола Левін.

У будні дні Андрій Коробков знімає церковну рясу і одягає кімоно. На своїх заняттях він показує прийоми, які дозволять захиститися від грабіжників у темному провулку. Багато прийомів дозволяють зламати нападаючому руку, або інші частини тіла. Але священнослужитель наполягає, що треба дати людині шанс одуматися.

- Ні в якому разі ми не використовуємо це для вулиці. Тільки для захисту. Ніколи ми це не використовуємо для нападу. Це те, що ми вчимо. Ми домовилися з хлопцями, що це таємниця така маленька, - каже священик Андрій Коробков.

Вихованці служителя церкви говорять, що іноді доводиться використовувати свої знання для самозахисту. Але їх навчають не тільки бойового мистецтва, а й духовної сили. Багатьом заняття допомагають подолати депресію, лінь, апатію і, навіть, змінити світогляд. Після занять діти краще вчаться і частіше відвідують церкву.

- Вони починають краще вчитися, менше пропускати занять. Я вважаю, це виховна робота йде дуже велика. Ми не вчимо тут нічому поганому, ми вчимо перемагати ворога, який живе всередині, - говорить Андрій Коробков.

Філософії айкідо священик вчить ще і глухонімих дітей. Спеціально для цих занять він вивчив мову жестів. У Андрія Коробкова є своя мрія - він хоче створити секцію, в якій би діти з особливими потребами навчалися поруч зі здоровими дітьми. Чоловік вважає, що тільки так люди повірять у свої сили і стануть щасливими.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!