Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Увага! ДАІ починає повальні перевірки
 
24-06-2010, 11:29  Суспільство

Увага! ДАІ починає повальні перевірки

 

Увага! ДАІ починає повальні перевірки



Увага! ДАІ починає повальні перевірки



З 24 по 30 червня співробітники ДАІ проведуть на дорогах Криму комплексну оперативно-профілактичне відпрацювання. Як повідомила в середу прес-служба Управління ДАІ Криму, відпрацювання буде проводитися в рамках всеукраїнської операції, яка почалася в Україні 21 червня за ініціативи Міністерства внутрішніх справ з метою локалізації негативної тенденції розвитку криміногенної ситуації в країні.

Співробітники ДАІ Криму разом з іншими підрозділами міліції в ці дні будуть посилено перевіряти автомобілі для виявлення крадених машин, фактів перевезення вибухових пристроїв, наркотичних речовин.

Перевірятися будуть як найбільш жваві магістралі і дорожні розв'язки автономії, так і об'їзні дороги. Також інспектори ДАІ будуть відпрацьовувати автостоянки, гаражі, місця обслуговування і ремонту автомобілів на предмет виявлення викраденого авто - і мототранспорту.

Підрозділами міліції будуть також перевірятися митні термінали, залізничні та автовокзали, ринки, гуртожитки, готелі і всі місця масового скупчення людей, концентрації молоді і туристів.
За матеріалами MIGnews.com.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!