Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Азарова обіцяють створювати нові робочі місця в Житомирській області
 
30-06-2010, 18:56  Суспільство

У Азарова обіцяють створювати нові робочі місця в Житомирській області

 

У Азарова обіцяють створювати нові робочі місця в Житомирській області




В Україні на створення 3,5 тис. робочих місць у семи вуглевидобувних регіонах буде виділено 360 млн. грн., В тому числі Фондом соціального захисту на випадок безробіття - 340 млн. грн. і з державного бюджету - 20 млн. грн, повідомляє ForUm.

У Азарова обіцяють створювати нові робочі місця в Житомирській області



Про це повідомив міністр праці та соціальної політики Василь Надрага сьогодні на прес-конференції в Кабінеті міністрів.

«Фонд соціального захисту на випадок безробіття виділяє 340 млн. грн. і 20 млн. грн. - Державний бюджет. Ці кошти вже закладені в бюджеті, і відповідним чином на 360 мільйонів цього року в цих вугільних регіонах будуть утворені робочі місця », - сказав Надрага. За його словами, таке рішення сьогодні на засіданні ухвалив Кабінет міністрів України.

Міністр уточнив, що мова йде про створення робочих місць у Волинській, Донецькій, Житомирській, Кіровоградській, Луганській, Львівській та Черкаській областях. За словами Надраги, більша частина робочих місць буде створена до кінця 2010 року.

Міністр також уточнив, що робочі місця пропонується створити в різних галузях, зокрема у сфері надання послуг населенню та виробничій сфері.

Згідно з прийнятою постановою, в обласних державних адміністраціях буде створено комісії, які розглянуть проекти зі створення нових робочих місць. Зібрані матеріали будуть передані до Києва для розгляду Фондом соціального страхування на випадок безробіття та Кабінетом Міністрів. Кошти будуть виділені після проходження цієї процедури.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!