Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Підвищуються розміри пенсійних виплат
 
2-07-2010, 10:02  Суспільство

Підвищуються розміри пенсійних виплат

 

Підвищуються розміри пенсійних виплат



З 1 липня у зв'язку з черговим підвищенням розміру прожиткового мінімуму, встановленого Законом України "Про Державний бюджет України на 2010 рік", підвищуються розміри пенсійних виплат. Про це повідомляє ІМК з посиланням на прес-службу Міністерства праці та соціальної політики.

Підвищуються розміри пенсійних виплат



З 1 липня прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність, збільшується з 706 до 709 грн. У зв'язку з цим підвищуються розміри мінімальної пенсії і надбавок та підвищень до пенсії, розмір яких залежить від величини прожиткового мінімуму. Зокрема, мінімальний розмір пенсії за віком, пенсії у зв'язку з втратою годувальника на одного утриманця з 1 липня складе 709 грн, мінімальна пенсія у зв'язку з втратою годувальника на двох утриманців - 850,8 грн, на трьох і більше - 1063, 35 грн.

Цей розмір буде збільшуватися з підвищенням прожиткового мінімуму з 1 жовтня і з 1 грудня, повідомляє Маріуполь-Експрес.

Служба новин Надо.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!