Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Математики навчилися вираховувати, коли жінці чекати заповітної пропозиції руки і серця
 
8-07-2010, 17:01  Суспільство

Математики навчилися вираховувати, коли жінці чекати заповітної пропозиції руки і серця

 

Математики навчилися вираховувати, коли жінці чекати заповітної пропозиції руки і серця



Математики навчилися вираховувати, коли жінці чекати заповітної пропозиції руки і серця


Австралійський математик Ентоні Дулей вивів формулу, яка допоможе чоловікам дізнатися кращий вік для вступу в шлюб, а жінкам - скільки залишилося чекати до заповітної пропозиції руки і серця.



Група австралійських учених під керівництвом Ентоні Дулея впевнена, що дату найкращого часу весілля як для чоловіків, так і для жінок можна розрахувати, якщо враховувати один параметр - вік, в якому кожен з партнерів почав серйозно думати про сімейне життя.

Деякі люди починають думати про весілля у 18 років, а є й ті, хто допускає таку можливість тільки в 25. У першому випадку, краще всього одружитися у віці 20 років і 6 місяців, а в другому - у 28 років і 7 місяців.

"Застосування математичних знань до справ серцевих - завжди небезпечно, - стверджує професор Ентоні Дулей. - У житті доводиться мати справу з емоціями і часом не просто визначити істину. Але якщо ви хочете дізнатися найкращий час для вступу в шлюб, вам допоможе математична формула".

Якщо до розрахунків приступає жінка, то їй необхідно ненав'язливо запитати у свого кавалера: не замислювався він серйозно про те, щоб створити сім'ю. Якщо відповідь буде позитивною, то потрібно з'ясувати, в якому саме віці ця думка прийшла йому в голову.

Далі професор радить поставити ще одне запитання - який граничний вік чоловік відводить собі для вступу в шлюб. З огляду на два цих параметра, можна переходити до формули, в якій N - граничний вік, намічений для вступу в шлюб, Р - вік, в якому вперше почали приходити думки про те, що треба б створити сім'ю, а Х - вік, досягши якого, кавалер зробить пропозицію дамі.

X = (N - P) x 0,369 + P

Якщо на момент обчислень чоловік старший отриманого у формулі віку, то жінці залишається чекати двох сценаріїв розвитку подій: або він зробить пропозицію найближчим часом, або не зважиться на це вже ніколи.

Австралійські математики також радять використовувати формулу жінкам і для обчислення найкращого віку для прийняття пропозиції руки і серця. У цьому випадку, на питання про граничний вік, і віком, в якому вперше з'явилися думки про заміжжя, треба відповідати самостійно.
[/b][b]

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!