Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська область б'є рекорди за кількістю жіночих рад
 
9-07-2010, 08:32  Суспільство

Житомирська область б'є рекорди за кількістю жіночих рад

 


Житомирська область б'є рекорди за кількістю жіночих рад


'Житомирська



Мер Житомира Віра Шелудченко привітала новостворену громадську організацію - жіноча рада Житомира.

Про це повідомляє офіційний сайт мера.

Житомирський рада жінок стала тридцятою в області. До її складу увійшли представниці бізнесу, культури, освіти, науки і медицини. Кожна з представниць ради - відома і самодостатня жінка, має свій напрямок роботи у громадському житті міста, представляє власні проекти, націлені на благодійну та просвітницьку діяльність.

«Це не тимчасова структура, а реальне об'єднання сильних і відомих жінок міста. І я рада, що така ініціатива є. Вона дійсно дуже потрібна місту. Ініціатива громадського сектору - це наше майбутнє. У раду входять жінки, які, як зараз кажуть, відбулися в різних сферах діяльності: чи то в бізнесі, то в освіті, культурі, науці ... ». - Сказала Віра Шелудченко.

Представниці громадської ради переконані, що сьогодні в Україні тільки починає формуватися ідея ролі жінок у збереженні високих цінностей суспільства. Лише жінка, з її тонким душевним духовним інструментом, закладеним Богом і природою, може дієво відстоювати ідеї миру, ідеї збереження дитини, охорони материнства.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!