Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі мають намір побудувати ще один басейн
 
15-07-2010, 09:00  Суспільство

У Житомирі мають намір побудувати ще один басейн

 
У Житомирі планують побудувати новий басейн і майданчик для ігрових видів спорту.


'У



Про ці плани розповіла міський голова Віра Шелудченко.

- Є сьогодні така пропозиція, є інвестор, який готовий побудувати такий спортивний комплекс за останніми сучасними технологіями. Він буде відповідати всім європейським стандартам і в ньому можна буде проводити змагання відповідного рівня. Потрібно всього лише знайти 30-35 соток землі в міській зоні. Зараз ми займаємося цим питанням. Вже є два варіанти. Я думаю, що проект цілком реальний, - говорить Шелудченко.

Басейн планують побудувати за 12-15 місяців. Тому якщо підходящу ділянку знайдуть, то він відкриється вже в наступному році. А поруч з басейном мають намір зробити майданчик для футзалу та інших ігрових видів спорту, чого Житомиру також катастрофічно не вистачає.

За словами Віри Тимофіївни, вартість проекту складає орієнтовно 25-27 мільйонів гривень і міська рада сам його не потягне. Це буде спільний проект інвестора і міської ради. Від міста - земля і всі комунікації, від інвестора - все інше.

Хто є цим інвестором, мер поки залишила в таємниці. Новий комплекс може з'явитися або в районі Корбутовкі або Київського шосе або навіть десь в центральній частині міста.

- У басейні, якщо його побудують буде соціальна складова. Безумовно, що інвестор, який вкладе таку велику суму в будівництво, буде зацікавлений у якнайшвидшому поверненні цих коштів. Тому басейн буде комерційним. Але кілька безкоштовних годин на день там будуть закладені, - розповів про плани Микола Крук, голова обласної федерації плавання.

За матеріалами «Журнал Житомира».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!