Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Україна - на 73-му місці за відчуттям щастя
 
20-07-2010, 14:49  Суспільство

Україна - на 73-му місці за відчуттям щастя

 
Американська фірма Gallup склала рейтинг найщасливіших країн світу. Авторитетне видання Forbes, яке опублікувало інформацію, зазначає, що найщасливіші люди живуть у скандинавських країнах, а найнещасніші - в африканських. Україна опинилася в рейтингу на 73-му місці.

Україна - на 73-му місці за відчуттям щастя



Соціологи протягом декількох років (ще до кризи) опитували жителів 155 країн світу. Респонденти повинні були віднести себе до однієї з трьох груп: щасливі, нещасні або борються з труднощами. З'ясувалося, що найбільш успішними відчувають себе данці - близько 82% з них насолоджуються життям. На другому місці опинилися фіни, 75% яких вважають себе щасливими. А от серед норвежців (вони на третьому місці) таких близько 69%. При цьому Норвегія єдина країна, в якій, згідно з рейтингом, нема нещасних людей.

Свою сімдесят третю позицію Україна ділить з ще п'ятьма державами: Росією, Румунією, Словаччиною, ПАР і Ліваном. Як показало опитування Gallup, в нашій країні 21% людей вважають себе щасливими, 26% - нещасними, 53% - борються з життєвими труднощами. Найгірше живеться населенню африканської країни Того. Лише 1% громадян щасливі, при цьому 31% нещасні, а 67% борються з негараздами.

До речі, в липні минулого року Всеросійський центр вивчення громадської думки (ВЦВГД) оприлюднив дані опитувань, проведених у 14 державах колишнього СРСР. Виявилося, що жителі Узбекистану, Казахстану і Киргизстану вважають, що рівень їхнього життя вище, ніж у всіх інших республіках колишньої Країни Рад. А от українці та вірмени менше за всіх задоволені своїм життям.
Україна - на 73-му місці за відчуттям щастя

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!