Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Малозабезпечені будуть платити за комунальні послуги менше, ніж раніше
 
10-08-2010, 17:44  Суспільство

Малозабезпечені будуть платити за комунальні послуги менше, ніж раніше

 
Після підняття цін на послуги ЖКГ соціально незахищені верстви населення будуть платити за комунальні послуги менше, ніж раніше.

Малозабезпечені будуть платити за комунальні послуги менше, ніж раніше



Про це сьогодні заявив заступник голови Харківської облдержадміністрації з соціальних питань Ігор Шурма, передає кореспондент ІМК з посиланням на прес-службу ХОДА.
За словами І. Шурми, підвищення ціни на газ і тарифів на житлово-комунальні послуги приведуть до розширення сегмента людей, які будуть мати право на отримання субсидій.

"Соціально незахищені верстви населення (інваліди, пенсіонери, одинокі, непрацездатні та ін), незважаючи на те, що ціни підвищаться, будуть платити за комунальні послуги менше, так як згідно з постановою Кабінету міністрів тепер такі громадяни будуть платити лише 10% (раніше 15 %) вартості комунальних послуг, тому для соціально незахищених верств населення підняття ціни на газ та послуги ЖКГ буде безболісним. Весь фінансовий тягар нестимуть на собі компенсаторні механізми держави ", - заявив заступник губернатора.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!