Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі реконструювали Торговий центр «Житній», встановивши там ескалатори LG
 
15-09-2010, 23:33  Суспільство

У Житомирі реконструювали Торговий центр «Житній», встановивши там ескалатори LG

 
В п'ятницю 15 жовтня, відновить свою роботу в звичайному режимі, але в оновленому форматі, Торговий Центр на Житньому ринку.

0



Як повідомили на презентації оновленого ТЦ для ЗМІ, торговий центр Житній продовжить свою славну історію, але вже в новому форматі.

Як заявила керівник проекту Євгенія Локтіонова, плани зі зміни цільового призначення головного будинку Житнього ринку навіть не розглядалися.

- Було б досить необачно погубити кардинальними змінами, те що несе золоті яйця для підприємців, і є одним з улюблених місць покупок серед городян, - дивується Є. Локтіонова. І додаючи, що навіть під час проведення ремонтних робіт торговий центр Житній не припиняв своєї роботи маючи постійний потік покупців.

За словами представників комплексу, центральна локація центру завжди буде вирішальною перевагою для покупців, але нещадно експлуатувати стару будівлю в супер-популярному місці не є сучасним бізнес-підходом. Переформатування комплексу адаптує його до сучасних реалій торгівлі. Причому новизна буде полягати не тільки в красивому дизайні, новенькій плитці, ескалаторах та високотехнологічних системах опалення та кондиціонування. Головним надбанням оновленого ТЦ «Житній» стане нова системність розміщення в ньому бутиків і магазинів.

На першому поверсі планується відкриття супермаркету найбільшої української мережі «Сільпо», яка вирішила створити в рамках комплексу свій дебютний в місті магазин. Також на першому поверсі розмістяться ювелірний квартал, магазин парфумерії та оновлені галереї одягу і взуття. Як запевняють експерти, тільки один супермаркет «Сільпо» буде гарантовано забезпечувати торговий центр Житній гарною відвідуваністю.

Як вже було зазначено, значно полегшиться доступність другого і третього поверхів торговельного центру, які раніше могли не відвідувати ледачі покупці і люди яким важко долати численні сходи. Новенькі південнокорейські ескалатори виробництва компанії LG повністю знімають цю проблему. Зі зручністю діставшись до верхніх поверхів, житомиряни зможуть побачити там вже добре знайомі магазини і нові формати, які почнуть свою роботу в оновлених приміщеннях. По-давньому, другий-третій поверх комплексу це одяг, взуття, товари для дітей, спорттовари і т.д.

Власники торгового центру «Житній» попросили через ЗМІ оголосити, що вже в цю неділю 19 вересня з 11:00, спеціально для підприємців, які мають зацікавленість у торгівлі на території комплексу пройде «день відкритих дверей». Для цього всі ремонтні роботи будуть зупинені, і всі бажаючі зможуть оглянути торгові галереї, подивившись як змінилися їхні вже орендовані площі і підібрати для себе ті магазини, які на сьогоднішній день залишилися вільними в оренду.
За матеріалами Житомир info.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!