Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В який колір пофарбувати будинок?
 
18-09-2010, 12:42  Суспільство

В який колір пофарбувати будинок?

 
Вибираючи колір для зовнішнього вигляду свого будинку, пам'ятайте, що він повинен підходити не тільки до кольору даху, дверей і віконних рам, але і гармонійно поєднуватися з навколишнім середовищем.

В який колір пофарбувати будинок?



Пастельні тони можуть бути використані як для всього фасаду, так і для окремих його компонентів. Яскраві кольори радують око, тому їх вибирають досить часто. Уникайте сірих відтінків, які позбавляють будинок виразності.

Жовтий колір - натуральний і теплий - освітлює фасад. Часто вибирають білий колір, тому що він добре поєднується з іншими і асоціюється з чистотою і спокоєм. Яскраві відтінки блакитного кольору посилюють ефект простору і легкості, а бежевий підкреслює стриманість і делікатність.

Яскраві насичені кольори підкреслюють форму будинку, але вони хороші лише тоді, коли будівля не має особливих архітектурних деталей. Яскраво-червоний колір асоціюється з елегантністю і багатством, а також з мужністю свого власника. Він добре поєднується з оточуючою будинок зеленню.

Використання темних відтінків кольорів має свій недолік. Темні стіни поглинають велику кількість сонячної енергії, що призводить до надмірної спеки всередині будинку в літні дні і більшого холоду в зимові. У результаті в шарі штукатурки з'являється додаткове теплове навантаження, що збільшує ризик пошкодження фасаду. Тому темні кольори краще використовувати тільки для архітектурних елементів - карнизів, балконів і т.п.

Чим менше контрастність кольорів на фасаді, тим більш легким і природним буде виглядати будинок. Вибираючи кольори для фасаду, пам'ятайте про основні принципи поєднання кольорів. Жовтий і зелений, як правило, поєднуються з нейтральними кольорами - білим і коричневим. Блакитний - з білим і сірим. Чорний колір, використаний у невеликих кількостях, може виявити красу іншого кольору, підкреслити цікавий відтінок, виділити елементи дизайну, привертаючи увагу до деталей. Однак відповідність кольорів - річ досить суб'єктивна.



Джерело: http://www.uralstroyportal.ru/

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!