Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Складено рейтинг міст-лідерів за кількістю кишенькових крадіжок
 
20-09-2010, 02:25  Суспільство

Складено рейтинг міст-лідерів за кількістю кишенькових крадіжок

 
У першій десятці розташувалися чотири іспанських міста
0


Туристичний портал «TripAdvisor» склав рейтинг міст, в яких туристів найчастіше атакують кишенькові злодії. Світовим лідером в 2010 році серед таких міст стала Барселона. Друге місце займає Рим, а третє - Париж. На четвертому місці значиться Мадрид. Далі йдуть Афіни, Прага, іспанська провінція Аліканте, Лісабон і Тенеріфе. Нарешті, десяте місце займає британська столиця Лондон.

Таким чином, всі перші десять місць в рейтингу зайняли європейські країни, причому чотири з цих місць дісталися Іспанії.

Автори дослідження підкреслюють, що незважаючи на активність кишенькових злодіїв, туристам не варто відмовлятися від поїздок в Барселону, Рим, Париж і інші фігурують у списку міста. Разом з тим, в «TripAdvisor» радять уважніше дивитися за своїми речами, особливо на жвавих вулицях.

Нагадаємо, в Лондоні 20 колишніх кишенькових злодіїв створили організацію «TalkTalk's», мета якої потай не забирати, а підкидати нужденним людям дрібні суми грошей.
За матеріалами «Багнет»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!