Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Новий Податковий кодекс може залишити без роботи 6 мільйонів чоловік
 
26-09-2010, 17:42  Суспільство

Новий Податковий кодекс може залишити без роботи 6 мільйонів чоловік

 
На зборах Координаційної ради працівників ринків Україна (КСРР) було оголошено, що уряд не врахував поправки до проекту Податкового кодексу, які підготували підприємці. Це загрожує 6 млн. українців втратою роботи. Про це повідомили в прес-службі Національного форуму профспілок України.

Новий Податковий кодекс може залишити без роботи 6 мільйонів чоловік



Зокрема, Кабмін проігнорував запропонований пункт про фіксований податок. Також, близько 1,5 млн. фізичних осіб-підприємців виявляться не в змозі оплачувати новий Єдиний податок, який підскочить до 1500 грн. в місяць. "Якщо Податковий кодекс, як заявляє уряд, приймається для підвищення добробуту населення, то умови їх оподаткування ніяк не можуть бути погіршені. Це просто нелогічно", - наголошує секретар КССР Володимир Мартиненко.

КССР також звернув увагу на проблему виникнення "чорних ринків", які сильно б'ють по доходу законно працюють підприємців. "Такі тіньові ринки виникають перед територією офіційних ринків у різних регіонах України. Проблема полягає в тому, що торговці на цих ринках не платять ніяких податків, створюють нечесну конкуренцію, а їх діяльність у цей час відверто покривається місцевою владою та правоохоронними органами", - говорить Мартиненко. За словами нардепа від БЮТ Наталії Королевської, проект Податкового кодексу не передбачає діалогу між владою і бізнесом і значно розширює повноваження контролюючих органів. На думку Королевської, прийняття Кодексу в нинішній редакції не принесе нічого, крім погіршення ситуації з розвитком малого бізнесу.
Джерело: censor.net.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!