Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі 19 житлових будинків залишаються без опалення, два з них - з вини злодіїв
 
18-10-2010, 22:39  Суспільство

У Житомирі 19 житлових будинків залишаються без опалення, два з них - з вини злодіїв

 
У Житомирі за станом на вечір 18 жовтня не подано тепло в 19 житлових будинків різної поверховості, з них 4 - з вини ЖЕКів, решта - з вини «Житомиртеплокомуненерго».

0



Ці дані були озвучені на робочій нараді керівників житлових та комунальних підприємств міста, яка відбулася 18 жовтня в Житомирській мерії.

На початку наради фігурували цифри 36 ((будинків без опалення), 20 (пошкодження внутрішньобудинкової тепломережі) і 16 (пошкодження зовнішньобудинкових мереж, які потребують втручання теплокомуненерго)).

Однак після детального обговорення ситуації з опаленням по кожному окремо взятому ЖЕКу виявилося, що станом на 15 годин багато будинків вже підключені до тепла або якраз знаходяться в стадії підключення.

Також виявилося, що в 2 будинки на території 11-го ЖЕКу в Житомирі неможливо подати тепло через те, що в них повністю розграбована бронзова запірна арматура. Як уточнив під час наради заступник мера Олександр Марцун, на верхніх технічних поверхах на 100% демонтовано обладнання, що містить кольорові метали.

«Всім відомо, що це зробили так звані мисливці за кольоровими металами, і саме в цих будинках нам не дозволили вчасно подати тепло. Пошуком цих людей повинні зайнятися правоохоронні органи », - переконаний Марцун.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!