Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Невже українські школи стануть інноваційними?
 
20-10-2010, 00:25  Суспільство

Невже українські школи стануть інноваційними?

 
У вересні 2010 року був запущений проект «SMS-щоденник: 12 балів», розроблений групою компаній для покращення рівня середньої освіти в Україні.

Невже українські школи стануть інноваційними?



Відтепер батьки мають можливість переглядати успішність своєї дитини, новини школи, інформацію про вчителів, домашнє завдання та інше на сайті, через e-mail або SMS. Це зручна система, яка спрощує спілкування та забезпечує необхідною інформацією. Таким чином, батьки стануть ближче до своїх дітей і дізнаються більше про їх шкільне життя!

Проект «SMS-щоденник: 12 балів», запущений в дію у вересні 2010 року, набирає обертів і все більше українських шкіл підключаються до цієї системи. Зручність системи полягає в простому користуванні сайтом, на якому представлені успішності учнів, інформація про школу та вчителів, події в школі, рейтинг учнів та їх відвідування. Ви маєте свій власний кабінет, за допомогою якого можна переглядати оцінки і відвідування тільки Вашої дитини. Вся ін формація є конфіденційною і у Вас буде свій логін і пароль.

Ця система була розроблена для підвищення рівня середньої освіти в Україні і для наближення системи освіти до європейських стандартів. Ви будете витрачати мінімум часу і отримувати максимум інформації, Вам не потрібно буде приходити в школу, щоб дізнатися про успішність дитини, про домашнє завдання, збір коштів або про новини школи. Ви будете отримувати SMS-повідомлення або листи електронною поштою з усією необхідною інформацією, а також при бажанні всю цю інформацію можна переглянути на сайті.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!