Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Бізнесмен-ентузіаст реконструював під Житомиром столітню ГЕС.
 
24-10-2010, 23:07  Суспільство

Бізнесмен-ентузіаст реконструював під Житомиром столітню ГЕС.

 
На водоймах Житомирської області запрацювала ще одна гідроелектростанція. У селі Млинище, під Житомиром реконструювали стару ГЕС, яка 50 років стояла без роботи.

0



Як стало відомо, завдяки солідним інвестицій та сучасному обладнанню, споруда вже почало виробляти для України електроенергію.

П'ять років тому, бізнесмен Олег Дега взяв в оренду і вирішив почистити мальовниче водоймище в селищі Млинище. Так почалася історія відродження тутешньої гідроелектростанції.

Ентузіазм Дегі з відновлення ГЕС підтримали органи місцевої влади, а сам бізнесмен вклав у спорудження 5 років роботи і майже 2 мільйони гривень.

З новим обладнанням гідроелектростанція швидко запрацювала. "Сучасні ГЕС - це й економічно та екологічно вигідно", - запевняють енергетики.

Лише в одному Житомирському районі, на щедрого інвестора очікують ще два зруйновані ГЕС. Чиновники запевняють, що будуть просити бізнесменів і на ці покинуті будівлі звернути свою увагу.
За матеріалами «Журнал Житомира».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!