Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » До уваги шанувальникыв пива
 
29-10-2010, 02:50  Суспільство

До уваги шанувальникыв пива

 
Пиво - ідеальний вбивця чоловічого організму

'До



Пиво шкідливо для здоров'я

Незважаючи на те, що пиво відоме давно, до цих пір немає ясності в тому, як же діє цей напій на організм людини.

Пиво - «гормональтний» напій

Здавна в Чехії існує приказка: «Той, що п'є пиво, подібний кавуну: у нього росте живіт, і сохне кінчик».

Проте питання впливу пива на статеву сферу людини почало активно обговорюватися зі середини ХХ століття. До 1999 року офіційна наука впритул підібралася до суті цього явища, але для широкого кола людей, враховуючи зацікавленість пивного лобі, це відкриття так і залишилося невідомим.

Так, вченим з Лондонського Королівського коледжу вдалося науково довести, що пиво є однією з причин чоловічого безпліддя. Виявилося, що в «шишках» хмелю міститься речовина, які представляє собою жіночий гормон рослинного походження.

Подібні з'єднання знаходяться також у червоній конюшині і люцерні. Народ здавна знав про властивості цих рослин, і тому пастухи ретельно стежили, щоб худоба не споживав їх занадто багато, так як це загрожувало безпліддям.

Регулярне споживання пива, заміщає чоловічий гормон на жіночий, що призводить до повної апатії. Фігура такого чоловіка змінюється і починає набувати округлі жіночі форми: розширюється таз, жир відкладається на стегнах, розростаються грудні залози.

Також проблематичним стає виконання чоловічих обов'язків, поступово розвивається імпотенція, потяг до жінки замінюється потягом до алкоголю.
Шкода для жіночого організму

Жіночий організм працює складніше і витонченіше чоловічого, в ньому кожен місяць гормональний фон істотно змінюється, і вторгнення в цей тонкий механізм введенням гормонів загрожує серйозними наслідками аж до безпліддя.

Саме цим пояснюється відсторонення жінок від збору «шишечок» хмелю на плантаціях, оскільки при такій роботі у більшості з них незабаром відкривалося кровотеча незалежно від внутрішнього місячного циклу.

У нормальному стані організм жінки сам виробляє стільки естрогену, скільки їй в даний момент потрібно. Якщо жінка п'є пиво і таким чином вводить у свій організм додаткову кількість жіночого гормону, то це може призвести до збільшення матки, розростання тканин матки і піхви, виділення зайвого секрету і слизу у фаллопієвих трубах, порушення менструального циклу.

Крім того, вживання пива підвищує ймовірність розвитку раку грудей, причому чітка залежність від випиваємої дози пива відсутня.

Не кращим чином позначається вживання пива і на зовнішності жінок. Порушення залоз внутрішньої секреції веде до появи у них чоловічих вторинних статевих ознак: зростання «пивних» вусів і бороди, огрубіння голосу.

Крім цього, пиво має негативний вплив на серцево-судинну систему і нирки. Серце, вимушене щодня перекачувати зайву кількість рідини, яка надходить з пивом, що призводить до його збільшення - синдром «пивного серця». Розвивається також і ішемічна хвороба, збільшується ризик інфаркту, фізичні навантаження переносяться все важче, з'являється задишка.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!